Om du ser denna text har du troligen en gammal webbläsare eller använder du en handhållen enhet. Det kan också vara så att du har stängt av CSS-stödet i din webbläsare.
Du missar dock ingen information som står på vår sida. Men vi rekommenderar att du använder en nyare webbläsare, exempelvis en mozilla-baserad (http://www.mozilla.org/)

Kennel Pobe-s är uppfödare av rasen Bichon Frisé sedan 1985  |  

NYHETSARKIV 2

2007-11-02 Växjö int

Polly

Vi hade en framgångsrik och otroligt rolig dag på hemmaplan! Bailey som precis fyllt två år erövrade sitt svenska championat genom att komma tvåa i bästa hanhundsklass med CERT och CACIB-R: SUCH Paray's Plot Point! Glädjen stod högt i tak även borta i USA och gratulationer har strömmat in från Bailey's uppfödare Dianne och Dean, Kay och James samt Paul och Tray på kennel Paray. Alltid lika glada Polly (Pobe-s Point Hope) visade verkligen var skåpet ska stå. Hon vann öppen klass med CK, stod som etta i bästa tikklass med CERT och CACIB och blev slutligen BIR. Vilken otrolig bedrift av en sjuårig tik som är mycket sparsamt utställd och hunnit med fem valpkullar! Dagen började dessutom med att Nemos dotter Jasmin (Bafili's Dancing Queen äg Kristina Hellström-Brengesjö) fick HP och blev BIR-valp.


2007-08-11 Ronneby

Nemo

Kenneln hade fina framgångar i solen i vackra Ronneby brunnspark. Nemo (SUCH Pobe-s Heaven-Sent) stod först i championklass med CK och blev etta i bästa hanhundsklass med CACIB. I öppen klass tikar var det sex tikar i ringen och Polly (Pobe-s Point Hope) blev tredjeplacerad med sin nya matte Elisabeth. I championklass tikar fick Lia (Pobe-s Kind Regards) ett CK och slutade som andra bästa tik. Bästa tik, nybliven champion för dagen Perlett's Jaunty Jewel, mötte Nemo om BIR och BIM. Nemo drog längsta strået och var BIR igen! I eftermiddagens finaler visade Nemo åter framtassarna och var placerad som trea i den största gruppen för dagen!


Nemo Bir Tvååker utställning

2007-07-13 Tvååker

34 anmälda bichoner och äntligen lite sommarväder i söder! I valpklass presenterade sig Norpans valp "Gizmo" Pobe-s Rhytmical med att få Hp och bli BIM-valp. Grattis Anna och lycka till framöver! I championklass hanar vann vår egen Nemo, SUCH Pobe-s Heaven-Sent med CK och när domaren valt klart bland de 10 hanhundar som fått CK placerade han Nemo som etta i bästa hanhundsklass. I championklass tikar blev SUCH Pobe-s Kind Regards andraplacerad med CK och slutade som reserv i bästa tikklass. I kampen om BIR och BIM vann Nemo och den fina norska championtiken Sirkeline Hermine of Magic blev BIM.

2007-06-10 Norrköping

Inte riktigt lika hett och till och med en liten bris då och då! Bailey, Paray's Plot Point, vann unghundsklassen med CK och blev tvåa i bästa hanhundsklass efter en championhane och vann därmed sitt tredje CERT. Bland tikarna upprepade Ida, Pobe-s Pearls of Hope, sin bedrift från gårdagen och vann unghundsklassen med CK och blev sedan andra bästa tik med CERT. I championklass tikar blev Lia, SUCH Pobe-s Kind Regards, tredjeplacerad med CK. En rolig, framgångsrik helg i glada vänners lag! Tack Elisabeth och Cecilia!

Vänersborg

2007-06-09 Vänersborg

Vi hade en otrolig dag i hettan! Underbara, fantastiska Bailey, Paray's Plot Point, vann unghundsklassen med CK och blev bästa hane med CERT. Ida, Pobe-s Pearls of Hope, vann unghundsklassen för tikar med CK och slutade som andra bästa tik och vann därmed sitt första cert! I championklass tikar debuterade Lia, SUCH Pobe-s Kind Regards, med CK och blev sedan bästa tik. I kampen om BIR och BIM vann Bailey och blev bäst i rasen och Lia blev bäst i motsatt kön! Vi stannade inte till finalerna, utan föredrog att låta hundarna pusta ut i en bil där klimatanläggningen var gudasänd när vi åkte vidare till Norrköping!

Teddy

2007-05-20

I Hässleholm 20:e maj fick kenneln en ny champion! "Lia" Pobe-s Kind Regards vann sitt tredje cert och blev därmed svensk utställningschampion! Vi gratulerar matte Cecilia Lindsten och Lia till bedriften! Lia kom sedan tvåa i bästa tikklass! Ytterligare en tik från vår kennel fanns på plats, unga "Ida" Pobe-s Pearls Of Hope ägd av Elisabeth Johansson. Hon vann unghundsklassen med CK och slutade som fjärde bästa tik. Grattis till fina resultat!

Lia


2007-05-06

En fantastisk helg för oss och vår kennel! Vårt nya stjärnskott Paray's Plot Point från USA debuterade i utställningsringen med lysande resultat: CK, CERT, bhkl 2 och BIS-4 för unghundar. Söta Ida (Pobe-s Pearls of Hope äg Elisabeth Johansson) vann unghundklassen med CK och var tredje bästa tik. På söndagen valde domaren sina vinnare ur öppen klass, och där fanns Pobe-s Kind Regards (äg Cecilia Lindsten) som fick CK CERT och BIM! Bailey och Ida vann sina klasser med CK och var placerade i bhkl resp btkl. Vilken otroligt rolig helg!

Bailey Puss Ida
Teddy

2007-05-02

Vi gratulerar Nottes son "Teddy" Prinos Lackis King's Cross Hill och hans duktiga ägare och förare Maria Walther till att i helgen erövrat championat i agility! Teddy är den första bichonen i Sverige som blivit hoppchampion! Hatten av och tusen grattis!


Nyhetsarkiv 3...

© Pobe-s Kennel 2018